Elix-Team
Szakápolási és szolgáltató Kft.
Nyitólap Szolgáltatásaink egyéb termékeink áraink kapcsolat
Méregtelenítés
SPA méregtelenítő készülékkel

A mérgek a sejtek alapműködését gátló anyagok.
A szervezetbe jutva hosszabb- rövidebb idő alatt működési, és szervi károsodásokat okoznak.
Ilyen károsodást okozó anyagok például az élelmiszer adalékanyagok, színezékek, tartósítószerek, vegyszerek, kipufogógázok, nehézfémek stb.
Bizonyított tény, hogy testünkben felhalmozódott salak- és méreganyagok fájdalmakat okoznak, gyengítik az immunrendszert, növelik a betegségek kialakulásának kockázatát. Nem véletlen, hogy az emberek sokasága álmatlan,fáradt, feledékeny, fájdalmakra panaszkodik.
Olyan betegségektől szenved mint a cukorbetegség, asthma, magas vérnyomás, köszvény.

Mit teszünk-mit tehetünk hogy a ilyen-olyan módon bejutott mérgektől szervezetünk megszabaduljon?

Ma már sokan próbálnak tenni azért, hogy egészségesek maradjanak.
A reformétkezés, rendszeres sport, jóga, a stresszoldó technikák,a relaxáció, nem utolsósorban a lelki egészség megőrzése mind hozzá segítenek ahhoz, hogy egészségesek lehessünk.
A SPA méregtelenítő készülék egy újabb segítség, hogy a szervezetünkben felszaporodott méreganyagoktól megszabaduljunk.
Ez a készülék egy hatékony, fájdalmatlan, mellékhatásoktól mentes, látványos és eredményes salaktalanító rendszer.
A módszer nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést, nem gyógyító eljárás, de megelőzésre
szervezetünk karbantartására nagyszerű lehetőség.

Kinek ajánlott?
Az egészséges emberek megelőzésre, szinten tartásra használhatják.
Javasolt az immunrendszer gyengesége esetén, reumás, köszvényes fájdalmak, emésztési zavarok, stressz , fáradtság esetén. Segíti a légzést, a tüdő működését. Hatékony kiegészítője a fogyókúrának. Különböző függőségek leküzdéséhez is (alkohol, dohányzás, stb) hozzájárul.

Néhány kivételes esetben esetben azonban más megoldást kell keresni a szervezet tisztítására, méregtelenítésre.

Nem ajánlott:
Pacemakerrel élők, transzplantáltak, epilepsziás vagy egyéb gyógyszeres kezelés alatt álló pszichés betegségben szenvedők számára, terhesség és szoptatás alatt.

 

Fantasztikus eredményeket érhetünk el a gépi méregtelenítéssel!!!
Alkalmazása kúraszerűen ajánlott (kb. 10-15 alkalom).
A kezelések hatása megsokszorozódik ha a méregtelenítési folyamatot belülről megsegítjük.
Ez lehet homeopátia, reformétrend, jóga, és a napi 2 liter ásványvíz, zöldséglevek fogyasztása.

Próbálja ki Ön is a méregtelenítésnek ezt az egyszerű, kényelmes és igen hatásos formáját!
Az eredmény nem marad el!

 

Gyógyító réz
Az ember több ezer éve használja a rezet a gyógyításban. A római katonák a fáradtság legyőzésére és a fertőzött sebek kezelésére használták. Őseink megfigyelése szerint a testfelüle-ten hordott réztárgy (pl. kar-kötő) normalizálta a vérnyomást, erősítette a kapilláris-falakat, megakadályozta a sólerakódást. Csodálatos hatását csak az utóbbi 30 évben kezdjük érteni.

A betegségek jelentős része a következő nagyon egyszerű modellel követhető: A minket érő negatív hatásokat (stressz) gon-dolatainkkal, érzéseinkkel, érzelmeinkkel felerősítjük. Ezek testünk különböző részén görcsöket, blokkokat okoznak. Ha sokáig fennállnak, akkor testünkben maradandó változások, betegségek keletkeznek. Ha a blokkokat szervezetünkből időben bármilyen módon töröljük (lazítás, jóga, masszázs, pozitív gondolatok), akkor a betegségek nagy része megelőzhető. Ha ezt elmulasztjuk, akkor az egészség visszaállításához segítségre van szükség.
A nagy felületű textilréz (aes angelus) különleges tulajdonsága, hogy oldja az izom és érgörcsöt, árnyékolja az elektroszmogot. Nagyon jó hővezető képessége és infravörös reflexiója miatt kiegyenlíti a testfelület hő-egyenetlenségeit. Hatására a blokkolt testrészekben fokozódik a vér- és a nyirok-keringés, a szervezetben visszaáll a normális működés. A textilréz segít abban, hogy lehetőségünk legyen újból a mozgásra (=az életre). Ilyenkor újból felfedezhetjük a harmonikus mozgások (pl. séta) csodálatos érzését.
A réz fontos, ismert nyomelem. Néhány, a szervezet fejlődése szempontjából fontos rézenzim: lizil-oxidáz, tirozináz, citokróm-oxidáz, dopamin-b-hidroxiláz, szuperoxid-dizmutáz és amin-oxidáz. Napi igény 1-2 mg. Élelmiszerekkel kerül a szervezetünkbe és felszívódhat bőrön keresztül. Terhesség, csecsemő és idősebb korban ügyelni kell a megfelelő rézszint fenntartására, mivel számos népbetegség oka a rézhiány. Sajnos az utóbbi évtizedekben kiszorult a réz a mindennapi használatból (pl. rézkilincs, rézedények), ezért pótlásuk fontos. A rézhiány tünetei: vérszegénység, ödéma, törékeny csontok, ingerlékenység, fáradékonyság,


Gyógyító ezüst
Az ezüstöt baktérium, gomba és vírusölő tulajdonsága alapján az orvostudomány, a természetgyógyászat és a népi gyógyászat már több ezer éve használja. Az ókorban még ugyan nem ismerték sem a baktériumokat, sem a vírusokat, viszont megfigyelték, hogy a kőkorsóba tett ezüstpénz képes a vizet fertőtleníteni és így az több nap alatt sem poshadt meg. A legmodernebb víztisztítókban ma is ezüstöt használnak.
Az ezüstnek ma már ismert egy csodálatos tulajdonsága. Az emberi bőrrel érintkezve képes a bőr felületén élő gombákat, baktériumokat elpusztítani, anélkül, hogy toxikus hatással lenne ránk. Ma a legismertebb felhasználás az ezüstözött szálakat tartalmazó ruházat. Ezek jellemzője, hogy a bőrrel érintkező belső felületük ezüstözött szálból készül. Előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén. Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat. Segíti a gombás, töredezett bőr gyógyulását. Sajnos a köröm gombát önmagában nem képes elpusztítani, viszont más elsősorban belsőleg szedett gombaölő kezelés kiegészítője, mivel meggátolja a visszafertőződést.

Ezüstzokni
A nagy elektromos vezetőképességű szálak hatására beindul a vérkeringés, így megszünteti az elégtelen keringés következtében kialakuló lábdagadást és "lábfázásos" tüneteket. Az ezüstszálaknak köszönhetően a keringés javulásával a lábdagadás csökken, ezen hatások miatt nagy segítség szív és cukorbetegeknél, ülőmunkát végzőknél.

A guminélküli kivitel Lycra elasztikus szálat tartalmaz és olyan mértékű tágulást tesz lehetővé, amely duzzadással vagy túlsullyal küszködő betegeknek szükséges. A bokarész lazább kötéssel készül, így még nagyobb nyúlást tesz lehetővé ezen a kritikus területen. Az ezüszszál hatására beinduló keringés segíti az ödéma megszünését. Ennek következtében a zoknit nyugodtan használhatják szív- és cukorbetegek valamint olyan emberek is kiknek lába rendszeresen bedagad, vizesedik.


AES ANGELUS TERMÉKEK

Rézízületipánt
csukló-, boka-, ízületifájdalom,számítógép használat, vérszegénység, reumás fájdalmak, csontritkulás, sportolás közben kialakult problémák esetén. Vitalizál, a vérkeringést normalizálja, megerőltetés után segíti a gyors regenerálódást.


Rézfásli
izületi-, reumásfájdalmak, izomfájdalom, izomgörcs, versenysport során kialakult problémák, törések, sérülések utókezelésére.
Izomlazító hatású.


Rézfejpánt
fejfájás, migrén, nyaki fájdalmak, nyaki meszesedések, influenza esetén.


Rézderékpánt
melegíti a veséket, véd a felfázástól, segíti a vérkeringést, enyhíti a derékfájdalmat és a menstruációs görcsöket.


Rézkendő
nyaki fájdalmak, vállfájdalmak, stresszes állapotok, izomfájdalom, izomgörcs, versenysport során kialakult problémák, reumatikus fájdalmak kezelésére.


Réztrikó, és póló
lazítja és melegen tartja a hátizmokat, könnyíti az egyenes tartást, energiával tölt fel, segíti a vérkeringést.Mindenkinek ajánljuk!


Homeopátiástasak
ajánljuk mindazoknak, akik gyakran használnak homeopátiás készítményeket, és azokat a táskájukban, a mobiltelefon közelében tárolják, szállítják.Mivel a réz árnyékolja a nagyfrekvenciás sugárzást, ezáltal megvédi a homeopátiás készítményekbe zárt információkat mobiltelefonunk sugárzásától, negatív információitól.


Rézlepedő
stresszoldó, nyugtató, segíti a pihentető és építő alvást. A test túlzott igénybevételénél, kimerültségnél a mély alvás biztosításával erősebbé, ellenállóbbá teszi szervezetünket.