Elix-Team
Szakápolási és szolgáltató Kft.
Nyitólap Szolgáltatásaink egyéb termékeink áraink kapcsolat
Az egészségügyi struktúraváltás, a gazdasági helyzet hozta magával azt az egyre nagyobb számban felmerülő igényt, hogy a betegek szakápolása otthon, a saját környezetükben történjen.

Az Elix-team szakápolási szolgálat azért alakult, hogy Páty község és vonzáskörzetéhez tartozó településeken a háziorvosokkal együttműködve, magasan képzett szakápolók segítségével kielégítsük ezt az igényt.

Célunk a holisztikus betegápolási szemlélet megvalósítása, a beteg otthonában nyújtott minőségi betegellátás, a hosszas kórházi tartózkodás kiváltása.
Javítani szeretnénk a megváltozott önellátási funkciókat, mozgás,mozgatás eszközei használatának betanítása, a haldokló beteg életminőségének javítása, kínzó fájdalmainak enyhítése, lelki segítségnyújtás a család, és a hozzátartozók számára is.

Az Elix-team szakápolási szolgálat felvállalja ellátási területén a teljes körű szakápolást. A személyre szabott ápolás, a megszokott otthoni környezet, a családtagok közelsége meggyorsítja a gyógyulást és lerövidíti a lábadozási időt.